Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

τι να πω τώρα; ότι η εκπαίδευση της αστυνομίας είναι πιο δημοκρατική;

πέρσι η αστυνομία ασχολήθηκε με ένα παιδί. της κακομίλησε, ε, το σκότωσε!
θα μου πεις, δεν είναι η αστυνομία, είναι ένας μανιακός με ρούχα αστυνομικού, που, ο δόλιος, ξέχασε πως ήταν και πατέρας κι αυτός, τριών παιδιών. εντάξει.
μην τα ρίχνουμε όλα στην αστυνομία!
υπάρχει και εκπαίδευση, που πρέπει να εντείνεται ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους φρικαλεότητες και τραγωδίες. και δεν μπορούμε να συγκρίνουμε και την πράξη των παρανόμων, που εν ονόματι του ενός θύματος, του συχωρεμένου του αλέξη, πήγαν να φυτέψουν έναν εικοσάχρονο αστυνομικό. αυτοί θεωρούνται παράνομοι, ενώ οι αστυνομικοί φροντίζουν να τηρείται ο νόμος!!!
φέτος, παρά τη φροντίδα και την εκπαίδευσή τους, πήγαν να φυτέψουν όχι νεαρό παιδάκι, αλλά ένα γέροντα!
του βάλανε στα μούτρα χημικό! διερωτώμαι αν κι αυτό του έπεσε στα μούτρα από εξοστρακισμό: μήπως κι εδώ ο αστυνομικός ήθελε να στείλει το χημικό στον άρη και κατά λάθος, ακούμπησε κάποιο συννεφάκι, και το χημικό κατέληξε στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που έζησε και αγωνίστηκε χρόνια...

ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΛΕΕΙ, ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝΕ:

ΕΙΝΑΙ Ο ΓΛΕΖΟΣ ΡΕ, ΣΤΑΜΆΤΑ!

δλδ, τι σημαίνει βρε ζώα είναι ο γλέζος;
ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!, έπρεπε να πούνε στο αφηνιασμένο ζώο.
ο γλέζος; ποιος γλέζος; εγώ είμαι ο γλέζος, εγώ είμαι ο γρηγορόπουλος, εγώ είμαι ο λαμπράκης!

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; Ως ΠΟΤΕ Ο ΕΚΤΡΑΧΥΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ;

ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟ! Ε, ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ;
Θα μου πεις, τι να μάθουν, παιδιά μας είναι και δαύτοι!
ε, πότε επιτέλους θα φροντίσουμε για μια σωστότερη εκπαίδευση; είναι δυνατόν;
είναι δυνατόν, να του φωνάζουν 'σταμάτα είναι ο γλέζος;' δλδ, όποιος και να ήταν, θα ήταν λιγότερο έγκλημα;

είμαι κι εγώ γλέζος. κι ο καθένας μας, ακόμη κι ένας αστυνομικός, συνάδελφος του φοβισμένου ζώου, κι αυτός, γλέζος είναι.

περαστικά στο γλέζο.
να δούμε πού θα το φτάσουμε πάλι.

8 σχόλια:

ange-ta είπε...

τι να σου πω καλή μου;
περαστικά του Γλέζου ας πούμε, αφου η μπατσαρία περαστικά δεν θα χει ποτέ!~

Unknown είπε...

δε γίνεται να μην έχει ποτέ περαστικά! θα επαναστατήσουμε όλοι στο τέλος! θα βγαίνουμε έξω και θα κουβαλάμε πέτρες! επιτέλους!
το τραγικό είναι πως η αστυνομία επί πασόκ τα βάζει με τους παπούδες, θυμόσαστε πριν μερικά χρόνια, που επί πασόκ είχανε δείρει ένα συνταξιούχο;
τι μανία κι αυτή!
Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΙΜΗ.
η βία είναι εχθρός της δημοκρατίας.
εκεί θέλουν να μας οδηγήσουν;

Unknown είπε...

είναι προβοκάτσια.

Orelia είπε...

εγώ είμαι ο Παναγούλης, ο Καλτεζας, η Κανελλοπούλου..
εγώ είμαι η νεραή με τα μαύρα ίσια μαλλιά και ταμεγάλα μάτια που τα κρατούσε ανοικτά να κλαίνε μόνα τους απο τα χημικά της περασμένης πορείας με το κεφάλι όρθιο και τους ώμους το ιδιο κάτω απο το πανώ του σωματείου της που τόχε βάλει προβολέα να φωτίζει εκείνους που κοιτάγανε πίσω απο τα τζάμια γωνία Καραγιώργη Σερβίας, Σύνταγμα

περαστικά στη κοινωνία μας...

Unknown είπε...

να προσπαθήσουμε να μείνουμε όρθιοι εδώ μέσα.
εδώ μέσα είναι η χώρα μας. που δεν κάνει χώρο παρά στη διαπλοκή, τη λαμογιά, την καχυποψία, τη σιωπή, το κλείσιμο ματιού, τη κρυφή συνενόηση...

Swell είπε...

Αποδεικνύεται περίτρανα ότι ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ, ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ...

Sulpice είπε...

Καλησπέρα... Πρώτα απ΄όλα περαστικά. Και δεύτερον μαθαίνουν στο σχολείο που πηγαίνουν, πως να χτυπάνε κατά λάθος ζαρντινιέρες!
psycho-κατάσταση....

aliatas είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ.

Οι ηλίθιοι μπάτσοι δεν είναι αυτοί που χρησιμεύουν σε εξουσιαστικά παραμυθάκια ως ανώνυμες αναφορές. Είναι οι χρήσιμοι στο σύστημα, μόλις αποκτήσουν ονοματεπώνυμο, κλακαδόροι του πανικού. Είναι σαν τους φουσκωτούς που φυλάνε τους μαφιόζους απανταχού της Γης. Είναι πανταχού παρόντες με ένα κρυφό καθήκον που δεν ομολογείται.

Οι ηλίθιοι μπάτσοι, μπράβοι του συστήματος έχουν κεντρικό αντικείμενο να κρύβουν το μαφιόζο αφεντικό τους. Όχι για να μη σκοτωθεί από αντίπαλό του.
Αυτό είναι στη... φύση του μαφιόζικα αναπόφευκτου. Ο στόχος των ηλιθίων μπάτσων είναι να μη φαίνεται ο φόβος στα μάτια του αφεντικού μόλις αυτός συναντήσει τις μάζες των υποτακτικών του.

Προσοχή στην επικοινωνιακή μαζική αντιλαϊκή προπαγάνδα. Τραβιέται σαν καρικατούρα στα άκρα η δειγματοληπτική περιπτωσιολογία των πρόθυμων, των τρομοκρατημένων, των δωσίλογων της εργατικής τάξης, των χαφιέδων που υπερπροβάλλεται για να κρύψει την πραγματικότητα. Άρχισαν να ξυπνάνε οι δούλοι και δε θα τους σταματήσει η φρουρά των χρήσιμων ηλιθίων.

ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ.

Όποιος εργάτης εμφανίζεται πρόθυμος να θυσιαστεί και να πνίξει τρεις τέσσερις γενιές εργατών προκειμένου να τον σφάξει τελευταίο ο ταξικός του δήμιος, πρέπει να λογίζεται προδότης - της τάξης, του λαού και της πατρίδας του.
Είναι ο καταλληλότερος ηλίθιος για αναπαραγωγή παραλυτικού αερίου που εκτοξεύεται εναντίον των εργαζομένων στο ευρωστρατόπεδο συγκέντρωσης που τάχα μου μπήκαμε για να σωθούμε.

ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ.