Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

μεγάλη αστυνομική επιτυχία!!!

η κυρά κούλα ξενόπλενε και καθάριζε σκάλες!
ευτυχώς η τύχη της χαμογέλασε και βρήκε δουλειά ως καθαρίστρια σ' ένα ξενοδοχείο πολλών αστέρων! μόνο τα μπουμπουάρια να βάλεις, ο μιστός πολλαπλασιαζόταν σχεδόν, και δεν υπήρχε πια ζήτημα.
βέβαια η κυρά κούλα ήταν όμορφη κι ακόμη νέα, ίσως και αυτό να έπαιξε ρόλο όταν την είδαν η διεύθυνση του ξενοδοχείου και την αποδέχτηκαν με την πρώτη.
που και που, κάποιος πελάτης της χάιδευε το μαγουλάκι λέγοντας 'τι 'σαι σύ μανάρι μου', μα το πράμα έμενε εκεί γιατί η κούλα έβαζε το σωστό φρένο. μ' ένα πειραγμένο χαμόγελο το έσκαγε αλά γαλλικά που λένε, κι ούτε γάτα ούτε ζημιά!
ώσπου ήρθε το φοβερό πρωί!
ο γάλλος, κι είναι γνωστοί οι γάλλοι ότι είνα γυναικάδες, πάρε παράδειγμα και το σαρκοζύ με το μανούλι που παντρεύτηκε και τους βλέπαμε στην τηλεόραση πόσο αγαπιόντουσαν και πώς μας το δείχνανε, τέλος πάντων, γάλλος αυτός, και μέγας διευθυντής, και ψαρά μαλλιά, τα 'χε τα χρονάκια του ο τζαναμπέτης, βγήκε πρωί από το μπάνιο, κι ηύρε την καθαρίστρια να μαζεύει στη σουίτα του τα ψίχουλα από τα πρωινά κρουασάν που είχε χλαπακιάσει ο γάλλος με τσι γκόμενες της νύχτας, τις είχε διώξει το πρωί, κι είχε μπει στο μπανιο να ξεβαλαντώσει ο άθρωπος!
ύπαγε οπίσω μου σατανά, βλέπει την καθαρίστρια να μαζεύει τα ψιχουλάκια ως σπουργιτάκι, καθαρούλης κι αυτός απ' το μπάνιο, ορμάει στη δύστυχη γυναίκα φωνάζοντας: μη μη μη φεύγεις μωρή, έχω φράγκα να σε κάνω χρυσή, κάτσε κάτσε να σε κάνω ιμάμ μπαϊλντί!
η κυρά κούλα όχι μόνο τρόμαξε! θαύμασε που ο γάλλος ήξερε τόσο καλά από τούρκικη κουζίνα και κεφαλοκλειδώματα, μα η κυρά κούλα δεν ήταν παίξε γέλασε!
βούτηξε το κινητό του διευθυντή, πήρε το εκατό κι είπε: μπάμπη αγάπη μου έλα γρήγορα, με βιάζουνε!
αμέσως ο μπάμπης κινητοποίησε τους πάντες στο τμήμα, αφήσαν το φραπέ στην άκρη, ανέβηκαν στα δίκυκλα, φτάσαν, μα! τι να δούν!
το πουλί είχε πετάξει!
ο γάλλος μάζεψε τα σέα του και τα μέα του και τσακίστηκε να φύγει για παρίσια.
όμως η ένδοξη αστυνομία μας αμέσως εξαπέλυσε κυνηγητό να πιάσουν το γάλλο με το πουλί, συγγνώμη, το γάλλο που έγινε πουλί!
μέσω διαδικτύου τον ανακάλυψαν ήδη στο αεροπλάνο, έστειλαν μήνυμα να μην πετάξει ο γάλλος, πήγαν, τον μπουζούριασαν, τον έπιασαν, του φόρεσαν χειροπέδες,
κι η ελληνική αστυνομία έλαμψε!
πλήρης αστυνομική επιτυχία!
το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο!
μπράβο, μπράβο!

μετά ξύπνησα, είχα αφήσει το ραδιόφωνο ανοιχτό, κάποιο λαθάκι θα έκανα στα ονόματα και στην εθνικότητα. μα δεν πειράζει, δεν μπειράζει! το σωστό να λέγεται και να επαινείται. μπράβο στον μπάμπη και την παρέα του!

9 σχόλια:

agrampelli είπε...

ε ναι! έχει και η αστυνομία τις ευαισθησίες της! δεν μπορεί ο κάθε γάλλος ψαρομάλλης να παρενοχλεί καμαριέρες...μπορεί να μην είναι τόσο ευαίσθητοι σε θέματα άλλων χωρών,(βλ. πόλεμος στην γιουγκοσλαβία,κ.ά,κ.ά...)αλλά στο δίκαιο των
αδυνάτων,(βλ.καμαριέρα)ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ!

Φιλιά πάμπολλα Ελένη μου:)))

μ είπε...

Χαχα, το σκέφτηκα κι εγώ! Ότι τώρα θα έπινε το κρασάκι του στα παρίσια αν είχε γίνει το σκηνικό στην Ελλάδα. Πολλά φιλιά!

Unknown είπε...

agrampellaki μου, πολλή έξυπνη η παρατήρησή σου! ήταν για όλους συγκλονιστικό να βλέπεις έναν άνθρωπο με χειροπέδες, που αυτός ο άνθρωπος εκπροσωπεί ό,τι εκπροσωπεί. και να διερωτάσαι, γιατί αυτό, γιατί η δικαιοσύνη έπραξε έτσι: επειδή είναι 'τυφλή', ή επειδή εξυπηρετεί δικό της συμφέρον...

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

αν είχε γίνει το σκηνικό στην ελλάδα, πριν κουνηθούμε για ό,τιδήποτε, θα είχαμε καγχάσει και ειρωνευτεί την καμαριέρα, και φυσικά, όπως το έχουμε να φερόμαστε σα λακέδες, μπορεί απλώς να είχαμε απορήσει και άντε το πολύ να είχαμε ζητήσει το λόγο...

ritsa masoura είπε...

Καλο, καλό Ελενακι!!!!

ελέφας είπε...

Αρκετα έξυπνο,με καλό υποβαθρο, υπονοούμενα και χρόνια πολλά!

Unknown είπε...

rits, εδώ είναι που πρέπει να πούμε 'τι είναι ο άνθρωπος, ε!'
φιλάκια και την αγάπη μου!

Unknown είπε...

ελεφαντάκι, καλωσόρισες! από πού έρχεσαι;